Kisebb javítási munkák

Kisebb javítási munkák:
-leszakadt polc rögzítése
-képek rögzítése a falra
-falszkennelés
-bicikli javítás
-kábelrendezés
-veszélyes szekrény rögzítés falhoz
-minden egyéb kreatív megoldást igénylő új feladat

Árakért kattintson

Kisebb javítási munkák

Kisebb javítási munkák közé sorolom az összes olyan tevékenységet, ami kreativitást igényel és semmilyen más területhez nem sorolható be az elvégzésük. A fenti listában igyekeztem kiemelni pár olyan kisebb munkát, ami felmerülhet az ingatlanokban. Sokszor előfordul, hogy használati tárgyakban kár keletkezik és annak megjavítása meghosszabbítja az adott tárgy élettartamát, ugyanakkor a javítás módja még ismeretlen a kár keletkezésének időpontjában. Ilyen lehet egy leszakadt polc, amely egyes bútorelemei roncsolódásával vált használhatatlanná. Ebben az esetben több lehetőség is felmerülhet számunkra a bútor javítására, amely közül a praktikai és esztétikai optimumot igyekszünk megválasztani.

Költözést követő rendezés

Költözést követően sok szempontot figyelembe kell venni a tárgyak elhelyezésénél, ilyenkor, ha nem teljesen felújított ingatlant veszünk birtokba érdemes alkalmazkodnunk a meglévő fal-, és burkolati hibákhoz. A képek, tükrök, tárgyak, bútorok elhelyezésénél számításba vesszük a korábbi furathelyeket, repedéseket és hibákat a falon és ehhez alkalmazkodva tervezzük meg a berendezést. Természetesen javaslom a beköltözést megelőző tisztasági festést és nagytakarítást, ha van rá szándék, ráfordítható idő és pénzügyi keret. A műszaki eszközök elhelyezését követően sokszor kábelrengeteg éktelenkedik a földön, ami esztétikai deficitet ad az ingatlannak. A kábeleket kábelkötegelővel, vagy erre a célra készített tépőzáras kábelösszefogóval, gégecsővel lehet egybefogni. Ahol lehetőség van ott szegőléc mögé is lehet kábeleket rejteni, vagy ragasztható kábelcsatorna elhelyezésével falon, lépésálló kábelcsatorna elhelyezésével padlózaton rendszerezhetjük kábeleinket.

Falszkenner

A tárgyak elhelyetzésénél, furat készítést megelőzően ajánlott a falszkenneres fal-, illetve padlózat vizsgálat. Ezzel megelőzhetjük, hogy villanyvezetékbe, fűtéscsőbe, vagy víz nyomócsőbe fúrjunk.

Kisebb javítási munkáknál fúrást, bontást megelőzően falszkenner segítségével ellenőrizzük, hogy mi van a falsík alatt.

Professzionális eszközzel az ilyen jellegű nem kívánt kimeneteleket az esetek 99 százalékában elkerülhetjük. A mélyen futó csöveket a szkenner (anyagfüggő 5-10 cm) nem mutatja ki, de a vizsgálat elvégzése szakmailag magasabb színvonalú, mint az azonnali furatkészítés.

Egyéb

Kisebb javítási munkák lehetnek még kerékpároknál fékek ellenőrzése, defekt javítás, külső csere, váltó beállítás.