Bútor összeszerelés

Bútor összeszerelés:
-bútorok összeszerelése
-bútorok szétszedése
-bútorok rögzítése, installálása
-alapfokú asztalosipari munkák
-fa munkák, fa felület kezelés

Árakért kattintson

Bútor összeszerelés

Ezen az oldalon a bútor összeszerelés tevékenységét szeretném bemutatni a kedves olvasónak. A folyamat, mint mindig a tervezéssel kezdődik. Ilyenkor az ezermester kiteríti a csomag tartalmát és beazonosítja az egyes elemeket és összeveti az összerakási tervvel. Általában a bútoráruházak részletes leírást adnak teremékekhez, ami segíti akár a gyakorlattal nem rendelkező barkács sikeres bútor összerakási munkáját. A leggyakrabban használt elemek a munka közben az imbusz és csillagfejes csavarok, bútor összehúzó csavarok, szegek. A használt szerszámok az imbuszkulcs, csavarhúzó, kalapács, multifunkcionális fogó esetleg akkumulátoros csavarbehajtó cserélhető fejjel.

Bútor összeszerelés keretében babaágy kerül összeállításra a képen

Bútor összeszerelést követően az elkészült bútort, vagy bútorokat el kell helyeznünk a térben. Ha bizonytalanok vagyunk a bútor összképhez való hozzájárulását illetően lehetőségünk van egyes áruházakban online tervező program használatára. Az összerakott bútor rögzítése az ezermester egyik legfontosabb feladata. Egyes bútorok borulékonyak és a megfelelő és biztonságos rögzítés sérülésektől óvhatja meg a használóját.

Bútor szétszedés

A bútor összeszerelés ellentétes folyamata a már használatban lévő bútorok szakszerű szétszedése. Ilyenkor a rögzítő elemek megfelelő csomagolása a kapcsolódó bútor elemeihez köthető elkülönítése igen fontos feladat. Fontos, hogy a szakember fókuszában ne csak a szétszedés, hanem a bútor jövőbeni összeállítása is helyt kapjon. Komplexebb bútorok esetében összeszerelési tervet is készíthetünk a szétszereléssel egy időben.

Asztalos munkák

A bútor összeszerelés témaköre alatt említem meg alapfokú asztalos ipari munkák, javítások megvalósíthatóságát. Megfelelő terv és kiválasztott anyag alapján egyedi bútorok – akár csavarmentes – kivitelezését is meg tudom valósítani. Gyalult fa elemekből színre pácolt, natúr színű lakkozott ülőkék, párkányok készíthetők.

További ötletekért, inspirációért böngésszen bejegyzéseim között.