Apró javítások konyhában

Konyhai apró javítások:
-szilikonos tömítés (szilózás)
-mosogatógép bekötés
-lapra szerelt konyhai bútorok összeállítása, rögzítése
-konyhai lefolyó (szifon) csere, javítás
-csaptelep cseréje
-csempe burkolat javítás, pótlás
-konyhai világítás telepítése, javítása
-beépített konyhai eszközök elhelyezése
-dugulás elhárítás szaniterek felöli részen

Árakért kattintson

Apró javítások konyhában

A konyháinkban sok olyan probléma merülhet fel, ami apró javítások keretében megoldható. Ilyen művelet a szilikonos tömítés a munkalap mentén, a mosogató körül és egyéb helyeken. Kiemelendő továbbá, hogy a konyhai csaptelep folyamatos nyomás alatt áll fontos a csaptlepek, illetve a csaptelepeket összekötő flexibilis bekötőcső időszakos cseréje. A beavatkozással csökkenthetjük az ingatlanunkban keletkező vízkár bekövetkeztének lehetőségét. Továbbiakban felmerülhet még fogantyúk cseréje, javítása, behúzó zsanérok meghúzása, polcok edénytartók rögzítése és egyéb apró javítási feladatok. Ezeken felül nagyobb erőbefektetést igénylő munkák lehetnek a fröccsenő víz és olaj védelméül szolgáló burkolatok, fali csempék, falburkoló lemezek elhelyezése.

Konyhabútor tekintetében a lapra szerelt konyhabútorok összeállítása és beépítése, munkapult rögzítése, kivágása, mosogató tálca és főzőlap beépítése is lehetséges. További információt nyerhet a bútorok összeszerelésének tekintetében a szolgáltatásokon belül.

Konyhai villanyszerelés

Elsődleges feladat lehet a konyhában az elektromos eszközök, mint a sütő és a főzőlap bekötése. Másodlagosan a világító testek cseréje, javítása, új konyhai világítás telepítése és LED-es pultvilágítás beszerelése is szóba jöhet.

Duguláselhárítás alapfokon

A dugulás többnyire orvosolható a lefolyó rendszer kezdeti szakaszában, így a mosogtó dugulása sokszor a szifon szétszedésével esetleges ipari jellegű pumpálásával javítható. Működés tekintetében az ipari duguláselhárító pumpa nagy nyomású levegőt juttat a lefolyó rendszerbe, ami a dugulásért felelős anyagokat tovább tolja a csőrendszeren.

Apró javítások a konyhában az eldugult konyhai mosogatótálca javítása pumpával.

Másrészről kiemelendő kockázat az öreg és rossz minőségű bekötő anyagok esetében, hogy az eljárás a mosogató szifon sérülést okozhatja. Tudni érdemes, hogy dugulás ilyen jellegű elhárításának kiegészítő díjszabása van, amiről az részletes díjszabás egyéb költségek részén tud tájékozódni.

Apró javítás, gyors eredmény. a képen látható, amint a dugulás elhárítás után a víz akadálytalanul, ütemesen lefolyik.

Remélem elégséges információt tudtam nyújtani a konyhai munkák során végrehajtott műveletekről. Tovább szeretne olvasni, ötleteket gyűjteni, inspirációért böngésszen bejegyzéseim között.